Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen weblapkészítőt ajánlotok?

Milyen weblapkészítőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Mindenképp olyat szeretnék, amit le lehet tölteni ingyen, akár torrentről.

fw-s honlapot csinálnék. Eddig volt mlap-os, de meguntam, szerintem elég gyenge. Nade, még sohasem csináltam ilyet. Tehát még kezdő vagyok. Beletanulok az ilyenekbe, csak kéne egy olyan, ami aránylag jó és nem nehéz kezelni.

Előre is köszi! :)

2010. máj. 21. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdő vagy... NVU talán. Utána Macromedia Dreamweaver.
2010. máj. 21. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
elöször megszerzed a "tanuljuk meg 24óra alatt dreaweaver" könyvet, aztán ha átolvastad, akkor hajrá!
2010. máj. 21. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
ennyi erővel tanuljuk meg a php4 v 5 használatát 24 h alatt azzal tuti siker...
2010. máj. 21. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:

PHP / barmilyen mas pogramozasi nyelv teljesen folosleges, hacsak nem komplett portal kell ami csinal is valamit. Ha statikus szoveg kell akkor megtanulod a HTML 5 sazbvanyt, CSS-sel egyutt.

Programbol meg a notepad++ vagy a PSPad megfelelo.

WYSIWYG editorok (frontpage- van olyan meg? - NVU, Mozilla Composer -ugyanaz - rendre olyan kodot generalnak ami siralmas, kezzel sokkal jobban meglehet irni, de ehhez modjuk tudni is kell a nyelvet.

2010. máj. 21. 21:12
 5/10 anonim válasza:

én úgy raktam fel, és írtam át szinte teljesen a css fájlokat,és php fájlokat egy wordrpess motornál, és raktam fel weboldalamra(www.fradifanclub.ingyentar.info), hogy semmilyen könyvet nem olvastam, semmilyen tapasztalatom nem volt!(egyszerűen csak magamtól kitapasztaltam!)

14 éves vagyok... nincs ebbe semmi bonyolult szerintem...

Ja és a kérdésre válaszolva nagyon sok különbség van az mlap és egy oldalmotor felrakása és szerkesztése/átírása között, előbb olvass írományokat:)

2010. máj. 21. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:

"...én úgy raktam fel, és írtam át szinte teljesen a css fájlokat,és php fájlokat egy wordrpess motornál, és raktam fel weboldalamra(www.fradifanclub.ingyentar.info), hogy semmilyen könyvet nem olvastam, semmilyen tapasztalatom nem volt!(egyszerűen csak magamtól kitapasztaltam!)

14 éves vagyok... nincs ebbe semmi bonyolult szerintem...

..."

Egy meglévő anyagot átalakítani a "vaktyuk is talál szemet" elven tényleg nem bonyolult, de ha felmerülne az igény egy más elrendezésre vagy csak plusz egy menű sorra, akkor mi van?

Jók az interneten található anyagok is, de egy tankönyvben azért megfelelően rendezve és fokozatossan adagolva van a tanulni való.

2010. máj. 21. 21:24
 7/10 anonim válasza:

amiket leírtál, kedves előző válaszadó, mindegyiket megcsináltam, saját pluginokat is szerkesztettem wordpress motorba, átírtam a css fájlt stb...

nézd meg:

www.fradifanclub.ingyentar.info

2010. máj. 22. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
a www.5mp.eu , www.sokoldal.hu.
2010. máj. 23. 14:29
 9/10 anonim válasza:
ha mindenképp kész weboldal szerkesztőt akarsz akkor a legjobb a lapunk.hu!
2010. máj. 24. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Notepad! Nem nehéz kezelni, csak tanulni kell a htmlt, phpt, mysquet meg stb. Am inkább dreamweaer való neked
2010. máj. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!