Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Notepad++ban hogy csinálják?

Notepad++ban hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy Notepadban hogy működik a Designelés és hogy miután meg van irva az oldal kódja hogyan csinálnak belőle oldalt?Ez kicsit hülyén hangzik XD de azt nemértem hogy amikor ki van programozva hogy lesz belőle php mert nekem txtben menti.Előre is köszi.
2010. máj. 21. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
elozo vok:szerintem se szerencses dolog hatternek kepet berakni,mert rontja az olvashatosagot, es jotanacs:a gombokat surgosen csereld le valami masra, a sima hivatkozasok is jobban neznek ki mint a "windowsos" gombok
2010. máj. 22. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:

ja, és a flashes naptarat is csereld le szerintem egy javasra.Javascriptek bongeszesere/eloallitasara ajanlom ezt az oldalt:

[link]

2010. máj. 22. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
tudom ajánlani a phpdesigner 7-et (nem ingyenes, de letölthető sok helyről), van benne kódkiegészítés és azzal elég gyorsan lehet gépelni, csak meg kell szokni :) Pl. bezárja a html tageket automatikusan, ha beírod egy attribútum első betűjét, akkor feljön egy context menu a lehetséges szavakkal és gyorsan ki lehet választani. Legalább 5x gyorsabban lehet gépelni. Asszem notepad++-ban is van code completion, de azt nem szerettem, mert nehézkesen lehetett használni és egy csomó szemét volt benne, mert nem tudta megkülönböztetni, hogy épp HTML-t írok vagy más nyelvet és oda nem illő szavakat dobált ki.
2010. máj. 22. 13:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ilyen sokan vitáztatok a topicomban:)Elmondanám én is mi nem tetszik és mit javíts a halas oldaladban.

1.Ha már mindenképp képet akarsz háttérnek akkor olyat rakj aminek a szélei egyeznek tehát nem húzza el az oldit.Ezt onnan tudom higy 24 inches monitorom van és a háttérnak amikor vége van akkor újra kezdődik és ez nagyon ocsmány.

2.Ha már mindenképp olyan progival szeretnél dolgozni ami sokat megcsinál helyetted akkor mindenképp hanyagold a front paget mert az egy nagy ....!Inkább használj ilyen esetben Dreamweavert, de ha tényleg megeszeretnél tanulni programozni egy notepadhoz hasonló progira pattanj rá!Igaz kérdésemre még nemjött válasz :)) de örülök hogy helpelhetek.

2010. máj. 22. 14:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja és te aki idézem"Emberi nyelven" fogalmaztál, szeretnél felvenni veled vmiképp a kapcsolatot.Ha egyetértesz küldj egy e-mailt a bigbugs@citromail.hu-ra. , persze bárkitől elfogadok a mailemre is tanácsot.Előre is köszi!
2010. máj. 22. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
ha gondolod, írj emailt ezen az oldalon keresztül :)
2010. máj. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!