Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tegyem fel a letöltött...

Hogyan tegyem fel a letöltött Websablont a weboldalamra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Még elég kezdő vagyok, letöltöttem egy websablont,és szeretném feltenni a weboldalamra a kiszolgáló a www.lapunk.hu

Nem tudom mit kell kezdeni vele,és hova kellene nekem feltennem. Nagyon tetszik a sablon, légyszí segítsetek!!!

Köszönöm

2010. máj. 20. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha jól olvastam, az oldalon csak a megadott modulokból lehet garázdálkodni. Elvileg FTP-vel lehetne, de nem engedélyezik az ilyen típusú feltöltést.

Legalább is én így látom az oldal GYIK-jából. Lehet, hogy esetleg egy aktív felhasználó talált valami megoldást.

2010. máj. 20. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, sajna szerintem igazad lesz!

Nem tudnál ajánlani esetleg egy másik megbízható kiszolgálót, ahol profi sablont is fel lehet tölteni? És hogyan kell? Szeretnék egy profi, szép honlapot csinálni.

Köszi

2010. máj. 20. 18:14
 3/4 anonim válasza:

hajjajj hát ez nem ilyen egyszerű sajnos, oda ugyanis oldalmotor kell.

A legegyszerűbb a wordpress.

Itt találhatsz tájékoztatót a feltelepítéséről

Ja és wordpress re CSAK WORDPRESS témát tölthetsz le, amit később ftp-n kapcsolodva a wordpress/content/themes mappába kell tenni!

felelepítés leírása:

[link]

2010. máj. 21. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Így már egy kicsit más lesz a dolog. Ha van egy konkrét sablonod amit saját szájíz szerint kialakítottál azt ftp feltöltéssel tudod feltenni a már kiválasztott tárhelyre. (pl. total commander és hasonlók.)

Következőkben döntsd el, hogy oldalad elvisel e reklámokat vagy sem amit az ingyenes tárhelyszolgáltató azért, hogy használod a tárhelyét kötelezően elhelyez az oldalad fejlécében. Vagy fizetős tárhelyszolgáltatóhoz szegődsz. Kb. 1000 FT/hó összeg körül már lehet ilyen szolgálatást venni.

Feltöltés:

Minden tárhelyszolgáltató a regisztráció után megadja az adott előfizetői vagy ingyenes tárhelyhez azokat a beállítási módokat amellyel az adott ftp programmal kapcsolódva fel tudod tölteni a kész weblapodat. (Egyszerűen úgy néz ki a dolog, ha sikerül csatlakoznod, mintha egyik meghajtóról a másikra másolnál.)

Javaslom próbálj egyenlőre egy ingyenesre regisztrálni, próbáld ki, majd aztán később dönts a hogyan továbbról.

2010. máj. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!