Elméletben van itt néhány probléma?
Az egyik kérdezgető találkozott ezzel a problémával:
"Szóval nem tudok
- kérdést feltenni
- kérdésre 1-2 mondatnál többel válaszolni
- 1-2 mondatnál hosszabb privit írni
mert amikor arra kattintanék, hogy "Kérdés kiírása" (vagy valami hasonló), megakad a folyamat, és egyszerűen nem jelenik meg. "
Én meg azzal hogy nem tudom 8 tól több háromszöget kiírni egy sorba. Remélem kérdésnél sem működik(azaz remélem nem működik):
▲▲▲▲▲▲▲▲
▲▲▲▲▲▲▲▲▲
Az oldal ISO-8859-2 (Latin 2) karakterkódolást használ. Itt a karakterkódolásban nem szereplő unicode karaktereket a HTML un. HTML entitásokban kódolja, a háromszög jelét például úgy – szóközök nélkül –, hogy:
& # 9650 ;
Lásd még: [link]
Az oldal az egymást követő ismétlődő karaktereket ha jól tudom 6 karakter után levágja. Ez praktikus, ha valaki nyolcvan felkiáltójelet akar kiírni, de kevésbé praktikus, ha mondjuk az egymilliárdot akarod kiírni, persze ott azért lehet szóközökkel trükközni: 1 000 000 000.
Az oldal szintén figyel arra, hogy ne legyen nagyon hosszú szöveg, ami nem törhető, mert az szétrombolná az oldal megjelenését. Ezért ha 61-nél több nem törhető karaktert talál egymás mellett, akkor a 62 karakter elé beszúr egy sortörés tag-et: <br />
Lásd az oldal forrását: [link]
Hogy miért 61 karakter? 60 akart lenni, csak a 0. karakterrel nem számolt a programozó, ezért lett 61, de amúgy mindegy is, jó ez így is. Az már hiba, hogy beletör a HTML entitásokba is. De általános használat esetén nincs ebből gond, ha valaki meg valami extrább választ, kérdést akar, az meg megosztja mondjuk képként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!