Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb egyszerű és...

Melyik a legjobb egyszerű és ingyenes online weblapszerkesztő?

Figyelt kérdés
Nem kell semmi extra, csak szöveg és képek lesznek fent.. meg menüpontok. Az a fontos, hogy ingyenes legyen, viszonylag egyszerűen kezelhető és jó lenne, ha nem az oldal 80%-a reklámokból állna.. Hostingeren csináltam eddig oldalt zyro webszerkesztővel, de azt nem tudom linkelni, mert minden letiltja, hogy "nem biztonsgáos" elvileg mert ingyenes.. de a webnode oldalam nem tiltotta le soha semmi. Gondolkozom most, hogy átrakjam-e webnodera, de ott meg az egész reklámmal van tele és elrontja az oldalt. Van valakinek még valami más ötlete?
2017. máj. 16. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A hostingern próbáld meg a pe.hu aldomint ha azzal sem jó akkor vegyél egy domint 2000Ft 2 évre nem olyan drága
2017. máj. 16. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
pe.hu-sat próbáltam. Azzal van ez a baj.
2017. máj. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!