Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom növelni a látogat...

Hogyan tudom növelni a látogatóim számát a weboldalamon?

Figyelt kérdés
Cserék. Esetleg tudtok valamilyen ingyenes link gyüjtőket.
2010. máj. 14. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha beírod ide a linkjét, sokat dobhat a google találatok között, mert ez egy "nagy" oldal. De én is kíváncsi lennék az oldaladra, belinkeled?
2010. máj. 14. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
kiírod msn-re vagy épp pont ide
2010. máj. 15. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
berakod frame-be egy másik oldalra :)
2010. máj. 17. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az oldalad témájának megfelelő linkgyújtő oldalakat keresel fel és elhelyezed, elhelyezteted a linkedet. Képes hirdetést (bannert) készítesz és helyezel ki a hasonló témájú oldalalkon, persze linkkel együtt. Vagy csak linket.
2010. máj. 17. 19:34
 5/5 anonim válasza:

Ezt az oldal címe, tartalma, a célközönség és a jelenlegi webanalitikai kimutatások nélkül nehéz megmondani.

Általánosságban persze igen. Minél több külső (dofollow) link mutat a honlapodra annál jobb, de ha komoly terveid vannak a honlappal akkor ennél jóval több kell. ;)

2010. máj. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!