Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészítéshez ingyen...

Weblapkészítéshez ingyen cuccokat melyik oldalról lehet beszerezni? Részletesebben lent. Thank you for animal planet ;)

Figyelt kérdés

Pl. óra, látogatottság-mérő, naptár, estébé. Olyanok kellenének, amelyek ingyenesek, és nem kell letöltés hozzájuk. A legfontosabb mégis a Chat lenne, ha erre is van megoldás, légyszi, írkáljatok nekem róla! 1000 és még egy kösszentyű.

/a címben lévő megköszönés csak viiiicc :)/

2010. máj. 13. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
pl.: [link]
2010. máj. 13. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Ó, danke, madamke, viszont én letöltés NÉLKÜLIt kértem, pompadúúúr ;) azzért megesköszönjük chaó amigó
2010. máj. 13. 20:21
 3/5 anonim válasza:
javasolom a google -n keress rá hogy "ingyen honlap készítő" ... ellenőriztem, vannak jó találatok. nem kell hozzájuk letöltés.
2010. máj. 14. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
az ilyen beágyazhatók nem igazán illenek bele az oldaladba.. mellesleg ilyenek manuálisan készíteni sem egy bonyolult dolog
2010. máj. 14. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Chat: www.cbox.ws

A többi cucc: www.aranymeli.gportal.hu

www.lidodesign.gportal.hu

www.nevek.gportal.hu

2010. máj. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!