Miért nem regisztrálnak a weboldalamra?
Szerintem nem nehéz kitalálni miért nem regisztrálnak, mert nincs miért. Aki .hu-s oldalon van, az miért jönne át ide? Ott ahogy látom témánként több ezer hozzászólás van. Az üresség ijeszti el a látogatókat, így felesleges mindenféle reklámozás. Hiába lesz háromszor ennyi látogatód, sokkal könnyebben akkor se indul be.
Tegyél fel tartalmakat. Ha nincsenek ilyen érdeklődésű barátaid, akkor készíts jópár reget te és kezdj el írkálni a fórumba, mintha valódi userek közötti beszélgetés menne már. Ha arra sincs ötleted, hogy miket írkál, akkor nézz meg más fórumok hasonló témáit.
"Nincs tartalom az oldalon, akkor meg miért lenne érdemes regisztrálni? Mivel töltesz 3-5 órát, amikor egy templatet használsz az egész weboldaladon?" igen csak hogy az a "teample" egyedi sehol máshol nem találsz ilyet de hasonlót sem nagyon! :)
A többit köszönöm!
#23:
Egyrészt "template"-t írtam, nem "teample"-t, szóval nem tudom miért raktad idézőjelbe. Másrészt oké, hogy kinézetileg megváltoztattad az eredetit - vagyis hát nem is te voltál: "A támáért köszönet Gtaguner és OfficialMusic-nek!" -, de ez teljesen lényegtelen, ha nincs egyedi tartalom az oldalon, mert tényleg nincs semmi. Ha te erre az oldalra látogatnál, lenne értelme regisztrálni?
Szóval a kérdésem még mindig áll, hogy mivel töltesz 3-5 órát a "web fejlesztésével"?
És ne vedd támadásként a válaszom, ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!