Tudtok jó és olcsó Weblapkészítőt?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Weblapot készíteni, de olyan készítőt keresek, akinek már vannak referenciái. Ha Ti ismertek ilyet, és meg vagytok elégedve, kérlek benneteket adjátok meg az elérhetőségét.2017. márc. 11. 20:48
1/4 anonim válasza:
Sok jó van, többnyire a fő kérdés, a feladat, szolgáltatások, és elképzelt megjelenés, beleférjen a költség keretbe.
Össze lehet hozni látványos dolgokat pillanatok alatt WordPress -ben, ami egy szimpla oldalnak megfelel.
De se egyedi nem lesz, se tökéletes, de olcsó és látványos.
De már készítettem olyan belső rendszert is, ami külsőre konvergál a nullához.
De funkciókban annyi mindent kellet tudnia, hogy bő 3 hónapos meló volt 3 fejlesztőnek.
(Kicsit több mint 4 milla volt a vége)
2/4 sharkxxx válasza:
[link] - ez ingyenes weblapkészítő.
3/4 anonim válasza:
Szia, ha dobsz egy privátot, én szívesem ajánlok egyet. Mindenkinek ajánlom, mert igényes, megbízható, gyors és olcsó! Nekem 2 weboldalamat is ö készítette és 100%-ban meg vagyok elégedve vele.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!