Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet rendesen használni...

Hogy lehet rendesen használni a mindenkilapját?

Figyelt kérdés

Én nem nagyon értek a mindenkilaphoz ezért hozzátok fordulok.

Egy simses oldalt csinálnék csak az a gond hogy nem értem nagyon a mindenkilapját..

Kérlek segítsetek!!!

2010. máj. 10. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Tessék itt le van neked részletesen írva a használati utasítás:

[link]

2010. máj. 10. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt szerintem nem lehet rendesen használni.

Az csak egy ilyen "Kislányok hogy imádják az éppen aktuális filmsztárt" értékrendű, esetleg gyakorlásra alkalmas "megcsinálom a designet helyetted bármilyen undorító is az" stílusú tárhely. /:

De ahhogy látom, neked is csak ilyen simses dologhoz kell.. nah mindegy, szerintem kezd el, előbb nézd meg a menüket, mi-mit csinál, keress egy "Súgó" menüpontot, vagy ilyesmit. Úgyse fog elsőre jól sikerülni. Aztán ha már naggyából tod, hogy mi hol van, akkor szándrá magad és kezd el megcsinálni rendesen.!

De amugy:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (hopp egy mlapos:D)

szófal szerinem hát közepe dolog, de te tod, hajrá, csak bíztatlak;)

2010. máj. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!