Melyik oldalt javasoljátok leginkább honlap készítéséhez?
G-portál? Sokoldal? Uw? Stb.
...
Szóval melyik lenne a legjobb? Olyan honlapot szeretnék, ahol a menüben sok alpont lenne, illetve lehetne blogos része is az aktualitások miatt.
Leginkább eladásról szólna (szóval táblázatos elrendezés is lenne sztem), illetve a fontos tudnivalókat is tartalmazná a honlap némi kitekintéssel (elárulom, állatról van szó). Képekből sok lenne, szóval ha rendelkezne saját tárhellyel és nem vmilyen képfeltöltős honlapról kéne a forrásba beillesztgetnem a képeket, az jó lenne.
Előre is köszi a segítséget! (20/L)
Értem.. Hát tanulni tanultam, de szerintem valamilyen segítség nélkül nem tudnám annyira pofásra összehozni.
G-portálnál azért bele lehet nyúlni a forráskódba? Nem nézegettem még, de ha meg vagy vele elégedve, akkor szerintem egy próbát megér. Köszönöm! :)
Szija az első vagyok
Igen Forráskód is van rajta..De lehet szerkeszteni Fck Editor formába,Html Area és kódnézet formába..
Egyetlen egy gond van a gportal-al az hogy fizetős,de megveheted örökre a lapot 500 forintból..Szóval nem annyira nagy pénz
Szerintem legjobb honlapot és egy igen jót php,html,css tudással tudod elékészíteni. Ezekről sok sok / rengeteg rengeteg leírás van a gugliban ;)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!