Ha egy gépről hozzáadok a meglévő youtube csatornám mellé egy másikat, akkor használhatom mindkét fiókon az adsense-t?
Igazából a régi fiókomon használt adsense, már 8 éve megvan, és nem akarom törölni!
Újat azért szeretnék létrehozni, mert annak idején mikor csináltam még nem volt használható weblapom, és egy másikat adtam meg adsense-n belül az egyéb termékek-nél.
Csak kb 1 éve jöttem rá, hogy mi az az adnsense és hogy a youtube nézettségből nekem lesz pénzem, így mikor regisztráltam rá, több mint 10 ezer forint volt rajta.
Most viszont módosítani nem tudom a régi adsense fiókomban a weboldalam.
Hirdetést akarok elhelyezni a weboldalamon, de csak egy üres mező jelenik meg.
Ki akarom próbálni új adsense fiókkal, hátha úgy jó, de úgy tudom hogy egy személy csak egy adsense-t használhat, mert különben dádá lesz. Már mindent megpróbáltam, kb 2 hónapja szopok vele.
Természetesen a domainen nincs tiltva semmi, és a fiókom sincs tilva az adsense használata...nem sértettem jogot. Adblock természetesen ki van kapcsolva.
próbáltam.
sehogy ugyanis most csak úgy tudok létrehozni adsense fiókot, ha nem aldomaint, hanem domaint használok.(saját domaiant)
de az is lehet hogy valami nem jó a fiókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!