Hogy is mukodik ez a dolog mert nem jovok ra? Tobbi Lent.
Figyelt kérdés
En nem tudom...valami elkerulte a figyelmemet. Nem vagyok programozo vagy 1 eve tanulom a webprogramozast. Olvastam, gyakoroltam, pelda programokat / hazi feladatokat oldottam meg. Szoval azt kell mondjam meg tudok oldani ezt azt. Eleg szepen megy a php meg a js is. Visszont egy valami nem hagy nyugodni. Nem tudom...de tenyleg, hogy nem vettem eszre...hisz ez az alapoknal van..nha mind1. Megprobalom leirni ;). Remelem tudtok segiteni :D...Nos itt egy pelda. Aki ismeri az ncore-t az fogja erteni. Van a forum oldal (nem semmi copy-zas ez csak egy pelda)....tehat igy nez ki....van a hsz / aki irta / az avatara es rogton jobbrol van a hsz resze. Ez nekem valahogy nem jon ossze. a hsz-reszben az nekem ...az avatar alatt van nem mellette. Tudom w3schools meg youtube...de nagyon szepen kerem aki erti az irja le...elore is koszonom szepen.2017. febr. 9. 23:58
2/5 Argloss válasza:
Lebegtetni kell és odafigyelni rá, hogy a lebegtetett dobozok szélessége ne legye nagyobb, mint ami kifér a sorba, mert akkor egymás alá kerülnek.
A flexboxra is érdemes ránézni.
3/5 anonim válasza:
Jézusom, ezt az írtó primitív kérdésfeltevést...
Nem sok jövőd lesz így ebben a szakmában.
4/5 anonim válasza:
nCore -on passzolom hogy van.
de sok Torrentes oldalon, ugyan az a forum montor megy,
ott pedig táblás szerkezetbe oldották ezt meg.
Lehet neked is ebbe kéne és nem kínoznád magad. :-)
De div -es szerkezetbe se nehéz.
[link] 1/
[link] 2/
Remélem ezekből az egyszerű példákból ki tudsz indulni.
Nem nehéz szimpla HTML és CSS.
5/5 A kérdező kommentje:
Szuper ;) Mind ket verzio mukodik #1 / #4-es. Koszonom szepen . Tudom a tablas szerkezet egyszerubb csak kivancsi voltam a div-el, hogyan valosithato meg. De igazabol ugyan azt az eredmenyt kapjuk. Bar a tablazat se sikerult...:D igy egybol...Teljesen eltero a kodunk display flex ? nallam a css reset *{padding:0;margin:0;border:0;} altalaban ezeket hasznalom. Visszont nallad eleg komoly. A css kod nagyon sokat segit majd utana kell nezzek meg milyen tulajdonsagai vannak a display-nek. Ugy latszik a css nem igazan megy majd jobban oda kell figyeljek. Nem vagyok programozo egyedul jottem ra/ vagy utana neztem, hogy ez -meg az...,hogy mukodik. Inkabb a php /js erdekelt. Van valami css tudasom de az is keves. Most egyelore masra kell koncentraljak. Meg1x koszonom szepen ;) Ment a + (senkit se -tam) #3-as :P
2017. febr. 10. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!