Ha csinálok egy blogot, aztán azt törlöm, akkor az teljesen kitörlődik, és soha sem lehet többé megnéznie senkinek? A bejegyzéseket és a kommenteket? A hatóságoknak sem?
Egy hétig kb. És a kommentek megmaradnak? Ha egy komment írójának az IP címére kíváncsi valaki (hatósági személy, jól ért a gépekhez/nethez), akkor ha a blog 1 hetes élet után törölt, megtekinthető? Google keresés után megtaláltam a blogot, de ha rákattintottam nem adott ki semmit, csak hogy nem létezik. A kommentben írtakból is idéztem, arra sem találtam semmit.
Köszi előre is a biztos válaszokat. =)
Ne parázz:D.
Nem találnak meg. Ha mégis hivatkozz a wifi-re.
A sűndörök meg nem igazán értenek a gépekhez.
Szegényeknek a mai napig mindent papíron kell vezetni.
Nincsenek számítógépes akták :D
Ne izgulj nem találnak meg. Ha terrorista lennél akkor az NBH pikk pakk megtalálna. De egy mezei rendőr nem fog.
Egyébként a nettszolgáltató tárolja, hogy milyen oldalakat látogattál és mikor. Az sms-seidet is meg őrzik egy ideig meg a hívásokat is. Törvény van erre a Terrorizmus ellen....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!