Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ugye ebből nem lehet probléma?

Ugye ebből nem lehet probléma?

Figyelt kérdés
2006-ban csináltam egy honlapot, akkor voltam 15. Sajnos elkövettem azt a hibát hogy két játékprogramot töltöttem fel a honlapomra vagy hármat ami más honlapján volt, tehát nem én készitettem. Természetesen semmi anyagi vonzata nem volt a dolognak ingyenesen lehetett őket letölteni csak hát nem az enyém volt. Már a honlap nevét se tudom. Ugye ennek már nem lehet következménye, csak mert olvastam hogy súlyos anyagi kár okozása esetén 10 évet is lehet kapni stb. De én ezt 15 évesen csináltam
2017. jan. 27. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem kell aggódni, az oldalad már lehet nem is él, ha mégis kb tuti, hogy nem lesz semmi gond :)
2017. jan. 27. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
csináltass plasztikai műtétet és vegyél hamis okmányokat, majd játszd el a saját halálod és repülj brazíliában ott elbújhatsz... ha szerencséd van soha nem találnak meg :D
2017. jan. 27. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

15 évesen már fiatalkorú vagy, így büntethető.

14 évesig kiskorú, és nem büntethető (voltak javaslatok, hogy ezt csökkentsék 12-re de még nincs belőle semmi)

14-18-ig fiatalkorú, és büntethető (fiatalkorúak fokháza, és börtöne, (fegyházra nem ítélhető))

18-tól nagykorú, és bármire ítélhető, akár életfogytig tartó fegyházat is kaphat.

2017. jan. 28. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom egy ingyenes tárhelyre tetted fel, vagy valami blogszerűre. Nagy részük inaktivitás miatt törli a honlapokat, nagy valószínűleg a tied is erre a sorsa jutott.
2017. febr. 2. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

10+ éve volt, ha eddig nem vette észre a fejlesztő akkor 'feltehetően' nem is fogja,

plusz tényleg könnyen lehet hogy az oldalad sem él már, habár nekem még mindig simán elérhető a majdnem 15 éve készült atw.hu -s oldalam, de pl. a freeweb meg pár társa azóta megszűnt teljes egészében.

Lényeg hogy igaz ami igaz ez már a szerzői-jogsértés kategóriája szóval nem ajánlott ezzel szórakozni, de tényleg elég rég volt már.

Habár egy ismerősömet múltkor beidézték olyan miatt hogy 10+ éve dolgozott egy helyen és ott volt valami susmus törvénytelen ügylet,

ismerősömnek meg be kellett mennie egy rakás papírral (pl. akkori bankszámlakivonatok) hogy nem tud semmiről és hogy nem is származott a törvénytelen dologból semmi jövedelme.

Na mindegy, ezzel csak azt akartam mondani hogy néha nagyon el tudnak húzódni a dolgok a nyomozás meg bürokrácia útvesztőiben.

2017. márc. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!