Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy olyat próbáltam csinálni javascriptbe, hogy ha egy html formon belül egy checkbox-ot bepipálnak akkor jelenjen meg egy új sor. A kód lent ?
Az érdekesség ebben az, hogy a be1 checkboxnál működik(megjeleníti az új sort) viszont a be2 checkboxnál nem. Mi lehet a hiba?
<script type="text/javascript">
function datum(be,div) {
obj = document.getElementById(div);
be = document.getElementById(be);
if (be.checked == true) {
obj.style.display = "block";
} else {
obj.style.display = "none";
}
}
</script>
<input type="checkbox" name="be1" id="veg_datum2" value="male" onclick="datum('veg_datum2','datumm');">
<table>
<form name="myForm" action="demo_form.asp" method="post">
<tr><th>Name: </th><td><input type="text" name="fname"></td></tr>
<tr><th>event megadásának dátuma: </th><td><input type="checkbox" name="be2" value="male" onload="datum('datumm');"></td></tr>
<tr style="display:none" id='datumm' name="asd"><th>dátum:<th><td><input type="text" name="datum" value="2017.01.26 20:10"></td></tr>
<input type="submit" value="Submit">
</form>
</table>
Igen, én is észrevettem és most erre írtam át, de így sem jó:
<script type="text/javascript">
function datum(be,div) {
obj = document.getElementById(div);
be = document.getElementById(be);
if (be.checked == true) {
obj.style.display = "block";
} else {
obj.style.display = "none";
}
}
</script>
<input type="checkbox" name="be1" id="veg_datum2" value="male" onclick="datum('veg_datum2','datumm');">
<table>
<form name="myForm" action="demo_form.asp" method="post">
<tr><th>Name: </th><td><input type="text" name="fname"></td></tr>
<tr><th>event megadásának dátuma: </th><td><input type="checkbox" name="be2" id="veg_datum" value="male" onclick="datum('veg_datum','datumm');"></td></tr>
<tr style="display:none" id='datumm' name="asd"><th>dátum:<th><td><input type="text" name="datum" value="2017.01.26 20:10"></td></tr>
<input type="submit" value="Submit">
</form>
</table>
Egy console.log-ot tegyél a datum függvénybe, ami kiirja a paramétereket (obj, be). Mit ír ki?
Tehetnél egy breakpointot is az elejére, hogy lásd, mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!