HTML+CSS gyakorló projektek?
Figyelt kérdés
Weboldal vagy letölthető pdf stb... ne a html és css-t magyarázza hanem minta oldalak legyenek amiket el kell készíteni html+css felhasználásával, esetleg legyen megoldás is a végén összehasonlítás céljából... valaki tud ilyet? Köszönöm2017. jan. 20. 14:01
1/3 anonim válasza:
Hát... Nem.
Mert:
- Egy eredményt többféleképpen ellehet érni. És ha "megoldás" mást add, akkor tévhitet generál, hogy a tiéd nem jó. Holott, csak más a megoldásod.
- Feladatnak egyszerű, egy random oldalt keresni, és célnak kitűzni, hogy lemásolod a formázását.
Mivel a CSS elérhető az oldal forráskódjából, vagy FireBug, vagy "Elem vizsgálata" (jobb klikk után) megnézheted az elem stílusát. Máris kaptál egy "megoldás" példát.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, olyasmire gondoltam mintha kapnék egy tervet desinger-től és azt kéne megvalósítani. Oldalelemzést szoktam csinálni (vagyis már nézegettem) de még kezdő vagyok... majd kitalálok magam vmit akkor.
2017. jan. 20. 14:13
3/3 anonim válasza:
Első jól mondja. Viszonylag nagy a mozgástér a formázás tekintetében. Van pár "pattern" és "antipattern", de ezen kívül szabad kéz van. Tehát ha te megcsinálsz valamit, ami ugyanúgy néz ki, mint a célfeladat, de nem 100% ugyanaz a kód, attól még a tied nem rossz (kivéve, ha antipatternt használtál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!