Hogy tudok oldalt készíteni?
Azt sem tudom hogy mi a neve de én oldalnak hívom!
Szeretnék egy oldalt csinálni ahol egy (üzlet bolt)akciói nyitva tartása stb szerepelhet..pl www.árkádgyőr.hu
Mondjuk ha így beírom egyből azt adja ki
Remélem valaki tud segíteni:)
Egyáltalán nem tudom hol kezdjem el..
Mielőtt nekiálsz, először tanuld meg a keresőket használni, rengeteg ilyen téma volt már itt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..
Ahhoz, hogy valóban tudj készíteni egy egyedi weboldalt, nem árt egy kis programozási alapismeret sem (HTML, CSS, JavaScript, PHP), de szerintem neked ezekből a HTML is elég lesz (könnyű megtanulni), illetve kell létrehozni vagy regisztrálni egy tárhelyen. Sok ingyenes van, de neked majd fizetned is kell érte (hogy domain nevet is tudj regisztrálni, illetve ne legyen reklám). Keresgélj a találatok közt, és válassz egy megbízhatónak tűnő nagyobb webtárhely és domain szolgáltatót (van olyan oldal, ahol együtt van, illetve lehetséges, hogy külön kell majd a webtárhelyet regisztrálni, és a domaint is).
Domain névben nem tanácsos ékezeteket használni! Tehát:
www.arkadgyor.hu jobban megfelel.
Kezdd el a HTML tanulásánál, mire végzel, ezt jobban át tudod gondolni, illetve a Google mindig segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!