Weblap készítőt keresek, ti tudtok olyat akivel érdemes kezdeni?
Szia!
Vannak kisebb korlátok amit webes környezetben, nem vagy körülményesen lehet megcsinálni,
de tapasztalataim szerint, bő 90% -ban nem technológia akadály szokott a fő probléma lenni,
hanem nagyobbat álmodnak, mint amire tőkéjük van. :-D
pl. Kerestek olyannal, hogy egy online Live Licitálós oldalt készítettné, ahol élő live kamerás adásban mindenki-mindenkivel össze kötve tudnak licitálni...
Teljes rendelkezésre álló keret, tárhely/szerver meg minden egyébre (domain): 30 000 Ft.
Vagy amivel heti szinte össze akadok, hogy egy FaceBook klónt szeretne, de "Jobbat" mint a fércbook, vagy szolgáltatások, vagy sebesség tekintetében, persze szintén valami piti összeg, vagy majd a bevétel X százalékáért, mikor befutott a nagy ötlet. :-D
Nem vagyok, nagyon anyagias, de azért szeretem ha legalább a kávét fedezi valami. :-D
A telefon alkalmazásról csak annyit, ha nemcsak egy weblap indítóikonja, hanem rendes APP, ott 3 platformra kell elkészíteni.
Viszont Droid, WindowPhone egybe nincs annyi mint a sziPhone -ra.
De még a Droidra is számíthatod a natív applikációt annyiba mint a weboldalt,
így ha nem élletbe vágó fontos hogy natív offline app legyen, webes indítót szoktam ajánlani, ahol a weblapra visz, és reszponzív felületen tudja használni.
Sziasztok!
Néhány tőmondatban reagálnék. Azért itt keresek, mert az ismerőseimmel már befürödtem. MotivatedMan kösz, de nem beszélek angolul. Ja és a programokat is csak használni tudom. H.Tibor87 nos, én egyszerűbbet szeretnék, és pénzem is több van a dologra. Igaz annyi azért nincs, hogy egy céget megbízzak. Tudjátok a neten minden holnapkészítő cég a lehető leg jobb választás, és persze majd legalább három kolléga és egy projektvezető fog nekem dolgozni, ja és persze számlát kapok a végén, meg áfát. Na azért ennyim nincs. A klónozásról annyit, hogy nekem is van olyan oldal ami tetszik, de nem az egész kell csak néhány része. A telefonos cuc azért érdekes, mert körülöttem a harminc alattiak már csak azon neteznek.
"A telefonos cuc azért érdekes, mert körülöttem a harminc alattiak már csak azon neteznek."
Ez oké, de nem mindegy, hogy ehhez tényleg szükségesek-e az applikációk vagy elég ha a honlap mobilbarát, így mobilon is kényelmesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!