Bele olvasnátok?
Kezdésnek nagyon nem rossz :) Sőt, igényes munka.
Kötözködök egy kicsit, de ezek kisebb hibák, lelki finomságok, meg mit gondolj át, milyen irányban kellene még fejlődni dolgok.
- "ÉN" részben: "amiből másik tanulhatnak." Ez a legfeltűnőbb, de akadnak szóköz- és vesszőhibák, de semmi olyan, amitől a kardjába dőlne az olvasó :)
- teszteld le légy szíves, hogy néz ki ez a dizájn okostelefonon. Elvileg reszponzív, de nem ártana ellenőrzini. Nálam 1920px széles monitoron, már egy picit esetlen: túl kicsi a szöveges rész, nem igazán kényelmes olvasni. Nézd csak! [link]
- Azért pont ezt a részt fotóztam ki, mert ennél a bejegyzésednél nagyon esetlenül jönnek ki a kép alá/mellé eső szövegek és az üres terek. Még az álló képnél is necces, de a fekvő képnél végképp gáz. Érdemes lenne javítani és a jövőben jobban figyelni erre.
- Nem tudom, mennyire akarsz belemászni a blogolásba és mennyire szeretnéd felfuttatni a blogodat, de NAGYON hosszú távon érdemes beszerezni egy fényképezőgépet, egy állványt, 2 egyforma, állítható fényforrást és némi fotós alaptudást. Így sem rosszak a képeid és látom, hogy figyelsz arra, hogy a meglévő eszközeiddel a lehető legjobb minőségű képeket készítsd és rakd ki, de lényeges minőségbeli változást lehet elérni, ha megfelelően be tudod világítani a tárgyaidat (nem csillan vissza a vaku), tudsz fehéregyensúlyt állítani, meg tudod korrigálni egy picit.
- Tartalomhoz, stílushoz érdemben nem tudok hozzászólni, ahhoz nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!