Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudtok mondani ilyen blogot/fó...

Tudtok mondani ilyen blogot/fórumot? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan fórumot csinálni, ahol be tudnak regisztrálni az emberek, és feltudnak képeket tölteni.

Esetleg az is jó lenne, ha elötte szükség lenne az én jóváhagyásomra, mielött nyilvánosságra kerül. Meg az is jó lenne , ha tudnák az emberek "Tetszikelni" a képet.

Tudtok ilyen internetes oldalt, ahol meglehetne csinálni?

2017. jan. 6. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
facebooknak hívják!
2017. jan. 6. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem facebooknak hívják, és minden ilyen hülye megnyílvánulást lepontozok.:)

Segítséget szeretnék kérni, nem hülyeségeket.

2017. jan. 6. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Pedig a facebook pont ilyen. Csinálsz egy csoportot, ahol fogadod a jelentkezéseket, a tagok tölthetnek fel képeket, lájkolhatják egymásét, és azt is beállíthatod, hogy a kép megjelenítéséhez a te hozzájárulásod szükséges. Mindezt ingyen. Az első tökéletesen pontos és hasznos választ adott, én csak kifejtettem. :)
2017. jan. 6. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Látom manapság, az emberek nem élnek facebook nélkül..
2017. jan. 6. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne élnének?
2017. jan. 7. 03:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Facebook
2017. jan. 7. 07:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Írd be a Google keresőbe pl. azt, hogy

Create free forums vagy hasonlót és akkor sok olyan oldalt kiad, ahol készíthetsz ingyen fórumot, és mint tulajdonos te tudod moderálni is. Konkrét linket azért nem írok, mert rákeresés után te olvasgasd el, hogy melyik mit kínál és a neked legmegfelelőbbet válaszd ki.

2017. jan. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!