Mi a legjobb ingyenes weboldal, amin megjelennek az adsense hirdetések?
Már csináltam egy fajin kis weboldalt(ucoz.hu), fő célom, hogy a hirdetésekből és a kattintásokból szerezzek egy kis pénzt, de valamiért nem jelenik meg a hirdetés.
Egyelőre még csiszolgatom az oldalam, nincs rajta túl sok minden, csak a fejlécet fejlesztgetem, meg a háttereket, ikonokat stb.
Tartalommal nem akarom feltolteni, amíg nem jelenik meg a hirdetés, mert fölös időpocsékolás.
Vizsgáló módban látom hogy ott van de csak egy üres mező. Az adsense-ben mindent beállítottam, minden betettem a head cimkébe, a weboldalam is vissza van igazolva, hogy a sajátom, de mégse jeleik meg.
Esetleg írnom kellene valakinek hogy miért nem jelenik meg?!
több mint a semmi.
Youtube-ból is jön be valamennyi, ott van 1-2 videóm, és legutóbb 55 kattintásból jött 500ft :D
na mostmár megjelennek, pedig 1 hete ezzel szórakozok, hogy mi a baj, de most már jó :D
Probléma az volt, hogy ugye azt írja az adsense hogy pontosan úgy kell beírni ahogy ott van. Na nem úgy kell... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!