Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HELP! Hogyan kell freeweben...

Egy naaagy fan kérdése:

HELP! Hogyan kell freeweben weblapot csinálni?

Figyelt kérdés
Regisztráltam, de innentől elakadtam. Egy képet kéne rá feltölteni. :(

2016. dec. 14. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:

A freeweb nem egy sablon alapú oldal ahol online létrehozod a weboldalt, hanem egy webtárhely. A saját gépeden egy weblapszerkesztőben lekódolod vagy felépíted és a weblap fájljait kell feltölteni a szerverre, majd onnan jelenik meg.

Leírás:

[link]

2016. dec. 14. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen weblapszerkesztők vannak? És hogyan kell őket használni?
2016. dec. 14. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Képfeltöltésre?

Remélem ez csak vicc.

[link]

2016. dec. 14. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vicc és egyest fogok kapni. :(
2016. dec. 14. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha erre egyest kapsz, valamit nagyon eltoltál, sosem hallottam ilyen feladatról. Mi volt az? Valószínűleg csak rosszul értelmezted.

Amúgy pl. a DreamWeaver egy weblapszerkesztő, de szerintem a házidhoz ennél sokkal kevesebbre van szükség.

2016. dec. 14. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Közben kiderült,hogy az NVU-t kell használni, de azt sem értem......
2016. dec. 14. 21:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha kész az NVU, hogyan kell feltölteni?
2016. dec. 14. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Freeweben keresd meg a freeweb ftp címét, talán ftp.freeweb.hu, kell majd a felhasználóneved és a jelszavad, total commanderrel hozz létre ftp kapcsolatot a freeweben leírtak alapján, és aztal fel tudod tölteni. Ne felejtsd el, hogy a html vagy php filet amit készítettél, index.html / index.php néven kell feltöltened
2016. dec. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!