Olyan lebegő felfele mutató nyilat (gomb) hogy lehet készíteni weboldalra, ami a laptetejére viszi a képet?
Egy egyszerű megoldás:
Az egy dolog, hogy nem erted en meg olyan bal*asz vagyok, hogy a kerdesedet nem ertem. Szoval a user legorget a lap aljara mondjuk 10.000 km oldalad van ezert, hogy ne kelljen felfele gorgetni a lap aljara el akarsz helyezni egy gombot ami rogton feldob az oldal tetejere ??? Irj ha jol mondom =))
Itt van a kod:
<a href="#">Ugras a lap tetejere</a>
#6. Nem kotekedni akarok nem vagyok valami nagy css mester, de nem eleg csak igy irni <div id="onTop"> </div> ?
<div class="page" id="onTop"></div> Ezt a valtozatot eleg sokszor lattam de nem ertem, hogy miert kell id es class is :(. Elore is koszonom szepen a valaszod.
#7 valójában nem kéne, de Tibor kódja a horgonylinkre épül. Ennek az a lényege, hogy egy ID azonosítót céloz meg, és a TOP gomb arra az elemre (az elem tetejéhez) ugrik, amelynek az azonosítóját a href értékben # után megadjuk. Az oldal (page) beállításait megadhatta volna Tibor az onTop azonosítóra hivatkozva is, nem a page classra hivatkozva, az eredmény ugyanaz.
Nem javaslom ezt a megoldást, mert módosítja a weboldal címsorát. Horgonylinkeket használni nagyon elavult manapság. Ennek ellenére, persze nyilván működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!