Ingyen hogy futtathatnék be egy weboldalt?
Figyelt kérdés
Van egy weboldalam amire elég nagy igény van szerintem első nap már megvolt a 1.000 látogató és 250 lájkoló. Szerintem ha mindenki (sokak) elé tudnám tárni akkor a 20.000látogató is meglenne naponta simán, és nagy részük minden nap meglátogatná hisz az oldal napról-napra frissül. Facebookon hirdettem egy "kamu" profilról (1000 ismivel) mert a témája olyan hogy sajátomról nem hirdetném meg nekem csak 200ismim van ami semmire nem elég.. de ezt a face profilt tiltották sajnos, így tovább nem nő a látogatottságom sajnos, sőt csökkent. Ötletek?2016. dec. 4. 18:09
1/7 A kérdező kommentje:
amíg megvolt a "kamu" face profil addig jó sok látogató jött, szépen lájkolták, meg egy csomóan meg is osztották... a témája tényleg kapós, érdekli az embereket... de ha nem röppen fel eléjük gyakran, akkor sajna elfelejtik visszakeresni..... a profilomat személyes irat beküldésével (fénykép róla) tudtam volna visszahozni de az nem lehetséges
2016. dec. 4. 18:12
2/7 anonim válasza:
Mi lenne ha a rendes dolgokhoz folyamodnál és megkérnéd a VALÓS ismerőseidet hogy osszák meg az oldaladat? Vagy elindítasz valami üzenetet, hogy "Nézd meg az xy oldalt, küldd el ezt az összes barátodnak, ha nem akkor megöl a mumus", és már áradnak is az oldalkádra a hülyék.
3/7 A kérdező kommentje:
oldalkámon fizetős reklámok vannak, szóval az a jó ha áradnak, szeretnék ebből megélni
2016. dec. 4. 20:03
4/7 anonim válasza:
Szóval kiderült, hogy nincs is igény rá.
Ötletet vársz?
Csinálj olyan tartalmat, amire van igény :D
5/7 A kérdező kommentje:
van igény rá csak nagy a konkurencia, vannak visszajárók, de napi 1000látogatóból nincs nagy bevétel, szeretnék olyan 10-20ezret összehozni... meg hogy induljon be a buli és terjedjen az oldal mint a pestis :)
2016. dec. 4. 21:14
6/7 anonim válasza:
Nézd, ha az első nap megvolt az 1000 látogató, akkor az nagyon szép eredmény. A tartalomra kell koncentrálnod, mert kiadhatsz egy valag pénzt, ha az oldalad senkit nem érdekel. Ez abból is látszik, hogy a fizetett reklámokon átkattintottak, de utána már nem nagyon néztek vissza.
Miért nem próbálod a Google hirdetést?
7/7 anonim válasza:
Napi 1000 látogatóból nincs nagy bevétel? Ne nevettes már. Annyi bevétel minimum van, hogy reklámra tudod fordítani.
A napi 10-20k-s látogatószámot meg nem fogja neked egy ingyenes tárhely lekezelni, szóval mindenképpen egy drágább szervert kell majd megfizetned. Előbb vagy utóbb úgyis a zsebedbe kell nyúlnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!