MySql PhP regisztráció?
Sziasztok! Van egy phpmyadminom ami bérelve van egy hostingtól (játékhosting, csak ad hozzá mysql-t is)
Szóval ha feltöltöm ftpre a php fájlokat, akkor a regisztrációt nem adja hozzá a Mysql-hez, viszont ha XAMPP on keresztül csinálom, akkor hozzá adja a Mysql-hez ez milyen bug? Vagy micsoda ?
Forráskód: [link]
Természetesen a mysql adatok ki vannak töltve, csak a képnél kitöröltem.
Nem vagyok benne nagyon profi, ezért kérném a segítségetek, köszönöm szépen.
Debuggold.
A password = password sorból úgy sejtem te vagy az md5 hash random jelszós csávó.
:D Látom te is szereted az informatikát.
Minden jó válaszra egy újabb kérdés merül fel. :)
"Debug"-olás annyit tesz, hogy olyan "módban" futtatod a programot, ami követi az eseményeket. Értem ezalatt, hogy meglehet állítani a program futását megadott pontoknál és megnézni az egyes változók értékét. Ezt IDE-k támogatják.
IDE - [link]
PHP esetén is van mód erre. 2 módja:
- Egyik erre kitalált függvény használata: var_dump($xy);
- Másik egy PHP alá külön telepítése szükséges:
[link] <-- ez a NetBeans példáját hozza. Személy szerint nem probáltam ki, de szerintem létezik más IDE-khez is.
- Van még1 de ez nem nagyon ide tartozik: log-olás. Azaz loggolod az eseményeket. Ez annyit tesz, hogy bizonyos adatokat/történéseket rögzítesz. Ideiglenesen console-ra ha olyan a környezet, és/vagy fájlba. Loggolást úgy oldod meg ahogy neked tetszik, nincs rá hivatalos követelmény. A lényeg, hogy egyértelmű legyen. Pl.:
[Ekkor] [Ez a változó] [Ilyen értéket vett fel] vagy lehet bármilyen üzenet.
Ez a linket kifelejtettem. :)
Az hol van,hogy egyáltalán van mysql kapcsolat, mert az,hogy localhoston megy,az nem jelenti,hogy ott is menni fog..?
plusz lehet ilyesmit :
csak logba ne akarj írni,ha nincs jogosultságod..,de megjelníteni lehet hibákat így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!