Hogyan tudnám fixálni a jobb hasábom tartalmát a weblapomnál?
Figyelt kérdés
Olyan weblapot készítettem, ami fejlécből, menüsorból (vízszintesen), bal hasábból, jobb hasábból, és egy lábrészből áll. Eleve úgy terveztem, hogy a bal hasáb lesz az oldal tartalma, a jobb hasábon pedig fizetős reklámok vannak. Azt szeretném, ha amikor lemegyünk a lap aljára, akkor a jobb hasábon ne tűnjön el a tartalom, hanem miután kiúszna, ereszkedjenek lefele fokozatosan. Fontos hogy fokozatosan, mert a fixálást úgy meg tudtam csinálni, hogy csak ott áll minden ahol volt, de az csúnya. Azt szeretném, ha csak azután lebegne lefele a reklám, amikor már nem látszódna a tartalom.
A jobb hasábom <aside></aside> kód között van.
2016. nov. 26. 14:19
2/2 A kérdező kommentje:
Igen
2016. nov. 26. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!