Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy működik a Netpincér.hu?

Hogy működik a Netpincér.hu?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondoltam, hogy honnan szerzi a bevételét, vajon az éttermek fizetnek neki? Ha igen, vajon jutalékként kapja a pénzt (mondjuk a rendelés 1%-át kapja meg) vagy havi fix összeget kér?
2016. nov. 21. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez szerintem üzleti titok. Még az is lehet, hogy mind a két módszert alkalmazzák egyedi szerződésekkel.
2016. nov. 21. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tudom havi fix összeg...
2016. nov. 21. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szazalekos rendszerben mukodik, es nagyon, de nagyon nem 1%:

[link]

15% jutalekot kernek a kozvetitesert, ami nagyon, de nagyon durva, nem is szoktam hasznalni, inkabb rendelek kozvetlenul az adott etteremtol.

2016. nov. 21. 10:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ahogy olvasom, csak egy bankkártyás fizetési rendszer lehúz 2%-ot tranzakciónként. Ez is nagy sok, és még az oldalt hirdetni kell, a cégnek fenntartási költségei vannak, ezek után minél többet olvasok utána, annál érthetőbb a 15%.
2016. nov. 21. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A marketingért külön fizetni kell, amolyan polcdíj.
2016. nov. 21. 12:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a Netpincér fizet azért, hogy a keresőben előre kerüljön, hisz mindig ott látom a hirdetését a Google-ben. Azért az sem kerül kevés pénzbe, azt is ki kell termelni. Meg a fejlesztőket, adókat...stb.
2016. nov. 21. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt írtam, hogy ezt a marketingköltséget továbbhárítja a vendéglátóhelyek felé (a jutalékon felül!).

Ha költséget akarsz számolni, nézd meg mit kell fizetnie az étteremnek és mennyi haszna van.

Ha - nem számolva a netpincéres költséget - 30-40% lenne a tiszta haszon a bevételből, akkor ennek a felét oda kell adnia a netpincérnek.

Sok vagy kevés? Nézőpont kérdése :)

A vendéglátóhely is tudna hirdetni, még rendelése is lenne, illetve a rendelőket is átcsábíthatná magához, hogy inkább saját honlapjukról rendeljen közvetlenül...

Miért nem teszik meg?

Két okból: sok rendelés érkezik a netpincéren (illetve a hasonló oldalakon) keresztül és nem értenek az internethez (netes rendelés + netes marketing)

2016. nov. 21. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Helytálló aki azt mondta, hogy százalékot vonnak, nem is keveset.

Külön szerződni kell velük, akkor vagy emailben küldik ha jön egy rendelés vagy adnak api hozzáférést. (Nem túl jól dokumentált, nem túl szép api-t, bár oké kb működik...)

Aztán minden egyes rendelésből vonják a százalékot.

2016. nov. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!