Hogyan kezdjek el egy Kft-s honlapot? Hogyan lehet Menüt csinálni? Html-el?
Szóval a következőképpen kezdj neki:
Menny vissza középiskolába, infó tagozatra.
Amúgy szedd le a Dreamweaver nevű programot, és csinálj egy sima frame-es oldalt. Van benne példa is, és a googleben rengeteg leírást találsz.
Bazz én vágom a HTML-t , CSS-t, sőt PHP alapokat + MYSQL-t is ismerem, de nem vállalnék b így sem, hogy egy KFT-nek csináljak honlapot. Pénzért felelőség, ingyen időpocsékolás.
Ki bíz meg olyan embert honlapkészítéssel aki nem ért hozzá szinte semmit (el sem tudja kezdeni elképzelései sincsenek).
Csak lejáratja magát ilyesmivel az a "KFT".
A menü pedig csak hivatkozások, további lapok elérhetőségei felsorolva.
<a href="oldal_2.htm"> Második oldal </a>
<a href="oldal_3.htm"> Harmadik oldal </a>
<a href="oldal_4.htm"> Negyedik oldal </a>
Akár csak sima szövegként, akár formázott színváltós szövegként, képekként, változó képekként, flash gombokként.
Ja még azt kifelejtettem hogy itt jóféle finomságokat találsz [link]
de ne kébzeld azt hogy 0 tudással működésre tudod bírni! Szerintem ess neki megtanulni, én is most tanulom de hidd el ez nem csak úgy megy hogy eldöntöd hogy na most én weboldalt fogok csinálni és az 1 nap alatt kész. Ez nem egy szövegszerkesztő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!