1/12 anonim válasza:
"A fórumba való regisztráció egy e-mail elküldésével tehető meg, tárgyának a Fórum regisztráció legyen megadva és egy felhasználói név, amivel a fórumban szeretnél jelen lenni. Egy generált jelszó küldése után be lehet majd lépni és ezt rögtön meg is változtatni."
2/12 anonim válasza:
Ha olvasni sem tudsz, mit akarsz egy fórumon?
3/12 A kérdező kommentje:
mi ennek a fórumnak az email címe azt mond meg nekem.
2016. okt. 20. 17:27
4/12 anonim válasza:
Én egy másodperc alatt megtaláltam.
Te miért nem?
5/12 A kérdező kommentje:
be linkeled?
2016. okt. 20. 17:51
6/12 2*Sü válasza:
Ne legyél már analfabéta és próbáld már meg végigolvasni a szöveget: „A kérdéses e-mail cím megtalálható a honlap aljára görgetve a Kapcsolat linken.”
De most igazán nem értem, miért jobb neked ide bemásolva elolvasni két sort, mint ott a honlapon. Itt is csak ugyanannyi idő elolvasni, itt sem lesz rövidebb a szöveg.
8/12 A kérdező kommentje:
hát én ha rá kattintok az jön be hogy nem érhető el a kapcsolat.
2016. okt. 20. 18:18
9/12 A kérdező kommentje:
am kösz.
2016. okt. 20. 18:18
10/12 anonim válasza:
Juhé! Lesz mégegy hasznos tagja a sakkfórumnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!