HTML-be hogy tudom felhasználni más oldal kódját?
Itt egy oldal, ami tud nekem deriválni:
Jobb oldalt azt írja, hogy másoljam be azt a kódot a weblapomba, és működni fog.
Be is másoltam, de nem tudom milyen kódokkal tudok deriváltatni egy kifejezést.
Pl. azt szeretném, hogy határozza meg nekem az x^3-nek a 3. deriváltját és térjen vele vissza. Lehetséges ez?
Oké, de ez még nem jelenít meg semmit.
Hogy adom meg neki a deriválási szint számát és magát a függvényt, és hogy kapom meg az eredményt?
Próbaképpen beszúrtam azt az egy sort és működik:
Még se jó.
Beírtam a te oldalad forráskódját az én html-be így:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" " [link]
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-2">
<title>Ez meg az</title>
<script language="javascript" type="text/javascript">
if (self.parent.frames.length != 0)
self.parent.location=document.location;
</script>
<script src=" [link] type="text/javascript"></script>
</head>
<frameset rows="114,0,*" border="0" frameborder="0" framespacing="0">
<frame name="advertframe" src=" [link] marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" noresize>
<frame src=" [link] marginheight="0" marginwidth="0" noresize name="audit" scrolling="no">
<frame name="uwframe" src="index.html" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="auto" frameborder="0" noresize>
</frameset>
</html>
De azt írja, hogy: A fájl nem található
Előfordulhat, hogy át lett helyezve, vagy törölve lett.
Miért?
Csak a Woframalpha egy sorát szúrtam be (ezt nem tudom hogyan fogja megjeleníteni a gyakorikerdesek motorja):
<script type="text/javascript" id="WolframAlphaScript239960b9beb0a3e5097ab21c301bee18" src="//www.wolframalpha.com/widget/widget.jsp?id=239960b9beb0a3e5097ab21c301bee18"></script>
Amit te másoltál be a legutóbbi hozzászólásban az nem jó, mivel az UltraWeb (uw.hu) kereteket (frame) használ és te az alap oldal keretekre vonatkozó kódját másoltad be.
Csak a Wolframalpha egy sorát másold... vagy tudsz építeni egyéni widget-et is, de ahogy láttam ahhoz be kell lépni, vagyis regisztrálni kell az Wolframapha oldalra.
Oké. Bemásoltam a
<script type="text/javascript" id="WolframAlphaScript239960b9beb0a3e5097ab21c301bee18" src="//www.wolframalpha.com/widget/widget.jsp?id=239960b9beb
0a3e5097ab21c301bee18"></script>
kódot.
De még mindig teljesen üres az oldalam. Nem jelenít meg semmit. Kérlek, segítsetek.
A gépeden egy szimpla HTML fájlba másolod, és egy böngészőben nyitod meg?
Úgy nekem sem működik - biztos szerveroldali kód is van, ami helyben nem fut le.
Tedd fel inkább valamelyik ingyenes webtárhelyre. (vagy akár a WAMP-ot is telepítheted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!