A CodeBerry online programozóiskolával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ej de ismerős egy társaság ez valahonnan... ...ja megvan:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
Köszi az érdeklődést, én a CodeBerry Programozóiskolában dolgozom, igyekszem válaszolni a felvetett kérdésekre.
- Az iskolánk 2016. februárjában indult, jelen pillanatban 4-en dolgozunk főállásban, 1 ember részállásban, és egy halom ember megbízással a fordításokon.
- A facebook oldalaink közül az angol nyelvűnek valóban kevés lájkolója van, elsősorban azért, mert angol nyelvű piacon egyelőre nincsenek ügyfeleink. A magyar nyelvű facebook oldalunkat jelenleg 627-en követik. [link]
- A weboldalunk valóban Wordpress+Divi-vel készült :) Meglepett, hogy ez ennyire vörös posztó. Egyelőre a Wordpress az, ami ki tudja szolgálni a landing page igényeinket (sok nyelv, könnyen karbantartható, skálázható, gyors). A Divi nem a legszebb, szóval kinézetet szerintem cserélünk nemsoká.
- A tananyag egy részén magyar nyelvű tananyag és magyar nyelvű feladatok vannak, a tananyag egy részén pedig angol nyelvű videók és magyar nyelvű feladatok vannak. Hetente 15-20 leckével bővítjük a magyar nyelvű tananyagunkat. Külső tananyagokat a későbbiekben is szeretnénk linkelni, de főleg alternatív magyarázatként, ahogy ezt már tesszük most is néhány leckénél.
- Valóban van egy program, ami ellenőrzi a beadott feladatokat. Ha ez valahol nem működik, kérlek jelezzétek felénk az ügyfélszolgálaton, utánanézünk.
- Van egy 60 napos pénzvisszafizetési garanciánk - ha valaki jelzi, hogy szeretné visszakapni a pénzét, kérdés nélkül visszautaljuk.
Örülök, hogy az online programozás oktatás ötlete tetszik több hozzászólónak. Mi kitartóan dolgozunk tovább ezen a projekten, és igyekszünk megoldani mindent, ami visszajelzésként érkezik.
Ezt a fórumot is olvasom, szóval ha kérdés van, lehet itt is írni bátran, de szívesen válaszolok az ügyfélszolgálat email címén is.
Nekem csak pozitív élményeim vannak a [link] -val kapcsolatban.
Amikor elhatároztam hogy (web)programozást akarok tanulni, elkezdtem felkutatni az interneten lévő (ingyenes)lehetőségeket. Ami érdekelt az a HTML, CSS, és Javascript volt. A html-el és css-el kezdtem, és kb. az alapokat megtanultam. Ezután akadtam meg mert a javascript valahogy nem ment. Itt adtam fel az egyéni tanulást és kezdtem keresni segítséget.
Nekem fontos volt hogy ne legyen az oktatás időhöz és helyhez kötött, ja és persze ne kerüljön sokba.
Most 2 hónapja tanulok a CodeBerry-vel.
Bár a javascript miatt érkeztem , belenéztem a html és css anyagokba és amikor a feladatokat csináltam előjöttek olyan feladatok-megoldások amit vagy nem ismertem ezelőtt, vagy nem jól értettem meg.
Most, a javasciptet tanulom és az " Alapok gyakorlása" részt csinálom és ha nem tudok valamit segítenek.
Nekem ez a legjobb hogy van kitől kérdezni ha megakadok. Tudom ebben a szakmában elengedhetetlen az angol tudás, de véleményem szerint, egy új dolgot mégis egyszerűbb anyanyelven tanulni.
Sok sikert mindenkinek a tanuláshoz.
Hali,
Ajánlanám őket, mert ha megakarsz ismerkedni az alapokkal akkor itt van közösség ahol tudsz kérdezni, meg vannak mentorok, akiktől szintén kérdezhetsz.
Levan írva érthetően, és gyakorlatiasan tudsz fejlődni, én a 0ról kezdtem náluk és egész jol haladok. Amúgy meg vannak bónuszok amikért olcsobb a havidíj, vagy kaphatsz ajándék hónapot is.
Ha esetleg nemjön be akkor pedig nem buksz 100 ezreket egy tanfolyammal. És ugye akkor fejlődhetsz amikor van időd/kedved és nemkell bejárni sehova :)
Én megvagyok elégedve velük!
wilkes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!