Wordpressben hogy lehet szerkeszteni az oldalt?
Figyelt kérdés
Egy cég bemutatkozó oldalt szeretnék létrehozni. Nem kell, hogy lehessen regisztrálni, csak az oldalt nézni tudják(statikus). Lehetséges ez? Továbbá hogy a sablonok nevét logoját minden megjelölését kiszedjem?2016. szept. 13. 18:02
1/5 A kérdező kommentje:
ui: egy bútorokkal foglalkozó honlap, szeretnék könnyedén feltölteni képeket és leírást. Nem webshop. Valamilyen űrlap?
2016. szept. 13. 18:09
2/5 anonim válasza:
Be kell lépni az adminfelületre és beírni a szöveget, képeket feltölteni. Hol akadtál el?
3/5 anonim válasza:
Lehetséges, bár ilyen célra WP ágyúval verébre kategória.
Úgy tudod megoldani, hogy szépen a eltünteted, átírod minden fáljában a theme -nek ami a szerzőre utal.
Olyan apróságtól mint egy aláírás a css / js -ben, egészen a theme mappa, annak megnevezésétől, a PHP szintű kód nevekig...
4/5 A kérdező kommentje:
Hat meg ismerkedek a wpel. Inkabb share pointban csinalgattam, de azok unalmasak, nem lehet vele igazan szepen dolgozni. Esetleg mas programokat ismertek? En nem tudok sablont csinalni wp-ben? Esetleg urlappal nem lehet adatot meg kepet feltolteni?
2016. szept. 13. 20:04
5/5 A kérdező kommentje:
Menetközben próbálkozok, és vannak katalógus bővítmények. Minden tök jó, de én azt szeretném, hogy ne bejegyzésben, hanem külön menüpontként jelenjen meg. Továbbá, teljes mértékig szeretném a kommenteket kikapcsolni, hogy senki ne lássa, stb. hogy tudom ezt megtenni?
2016. szept. 13. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!