Word dokumentum probléma. Miért csúszik össze a szerkesztett dokumentum?
Az iskolába kell házifeladatnak egy dokumentumot kitölteni elég gyakran. De amikor szerkesztem mindig elkap az ideg mert szétcsúsznak a keretek ha például valamit törölni akarok vagy ha 2007es dokumentumként mentem el.
Lécci valaki kicsit ráér megtudná ezt újból szerkeszteni a nulláról 2007-es dokumentumként?
Jelenleg én is próbálom szerkeszteni de nagyon béna vagyok.
Előre köszönöm!
Töltsd le a LibreOffice-t, mindent olvas, mindent megnyit, minden szerkeszthető, Win95-től a legújabb MSOffice-ig.
Nem dobja szét az oldalakat, kompatibilis az összessel.
Az a baj hogy alapból rosszul van megszerkesztve a dokumentum. Újra kéne szerkeszteni, de én nem tudom megcsinálni. Aki rutinos szövegszerkesztő annak egy ilyen szerintem kb. msximum 10 perc megcsinálni jóra.
Nem kell 100%ban ugyanilyen legyen de hasonlítson.
Lécci aki tud segítsen.
Nem rosszul van megszerkesztve, csak belefutottál az MS önmagával se kompatibilis problémájába.
(Vagy nagyon csúnyán elállítottál valamit)
Nálam MS Office 2007 és 2003 -on szépen megy.
Az MS2003 nem kompatibilis az MS2007-el, erről van szó, sajnos. Ezért hajítottam ki a gépemről az összes MS-t és azóta az ingyenes LibreOffice van fent. Ezzel nincsenek ilyenek.
Ha megvan a gépeden még az eredeti (vagyis ezt már más néven mentetted le), akkor a LibreOffice Writerrel megnyitva jó lenne. Ha nincs, akkor sajnos reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!