Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi kell ahhoz konkréten, hogy...

Mi kell ahhoz konkréten, hogy valaki egy Google és YouTube szintő keresőmotort hozzon létre?

Figyelt kérdés

Köszönöm, hogy elolvasod.

Kérdésem csak az llenne, hogy immáron sokadjára, de pont abből adódóan sokkal precízebben is meg szeretném kérdezni, hogy meg tudja-e nekem bárki mondani, hogy milyen ismeret szükséges egy Google és Youtube szintű weboldalhoz.

Mellesleg szeretném kiemelni, hogy a célom elérése érdekében sem időt sem energiát nem sajnálok így amit csak irtok, hogy meg kellene tanulnom azt mihamarabb igyekszem elsajátítani.

Sóval a segítségeteket előre is köszönöm.

2016. szept. 1. 05:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"2-3 szervert már most tudnék venni, mert lenne rá pénzem"

Irigylem az ilyen lehetőségű fiatalokat, nekem az első PC -ért amit használtan vettem is 1 hónapot kellet robotolnom építkezésen, és téglát meg cementes zsákokat pakolnom...

Nekem még most is nagyon össze kéne tennem a megtakarításom hogy egy darab csak 1 milliós hardver költségű szervert betudjak szerezni, és hogy még dedikált 1Gbps/1Gbps nettet hozzá... pl. egy Dell R720 -as rack.

Nem hogy ebből 2-3 at. :-)

Székhely már kisebb gond, nagy irodaházban 100~120 (+rezsi) körül már lehet irodát bérelni.

2016. szept. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!