Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Csinálhatnék bevételt a...

Csinálhatnék bevételt a weboldalamból? Hogyan?

Figyelt kérdés

Nem rég csináltam egy weboldalt, jelenleg napi 100-200 látogatója van, de még nincs kész. Nem célom keresni vele, csak valaki említette, hogy tudnék. Érdekel, mégis hogyan? Mit kéne csinálnom, hogy ebből bevételem lehessen? Mégis mennyit lehet vele keresni?

Wordpresses egyébként.

2016. aug. 10. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Reklámokkal szoktak keresni a honlapokon.
2016. aug. 10. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha lesz 5 000 - 10 000 látogatód naponta, akkor majd érdemes lehet kirakni google reklámokat. Akkor azzal kereshetsz kb 10 000 - 30 000 Ft-ot.

Vagy ha megkeresnek mások, hogy rakd ki a reklámjukat.

2016. aug. 10. 17:19
 3/8 Szirty ***** válasza:

Ahogy írták igen, de nehéz ügy ez.

Ha a reklámbevételektől eltekintünk, akkor úgy (is) csinálhatsz pénzt, hogy feltámasztasz egy olyan igényt amit csak te tudsz kielégíteni.

Na ez qrva nehéz lesz. Esély a sikerre ezrelék. De azért nem lehetetlen.

2016. aug. 10. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi látogató miatt felesleges lenne telerakni az oldalad reklámmal, minimális lenne a bevétel.
2016. aug. 10. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyelőre még nincs is kész az oldal. Nem is célom keresni vele. Csupán érdekel. Nem akarok reklámokat. A pénzkeresés csak reklámokkal lehetséges? Ha reklámmentes az oldal, hogyan hozhatna bármiféle bevételt?
2016. aug. 11. 19:23
 6/8 Szirty ***** válasza:

"A pénzkeresés csak reklámokkal lehetséges? Ha reklámmentes az oldal, hogyan hozhatna bármiféle bevételt?"

Pont ezt írtam le fentebb.

2016. aug. 11. 19:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de nem egészen értem, hogy mire gondolsz pontosan és hogyan működik az egész.
2016. aug. 11. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
#2 Adblocker és máris elestél a bevételtől, az agresszív adblockert tiltó oldalakról általában elkattintanak az emberek.
2021. máj. 24. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!