Miért van az, hogy egy php űrlap kitöltése és elküldése után az e-mailben megkapott eredményben random! (szóköz) karakter kerül beszúrásra? (pl. : Telekommun! Ikáció) Mi a megoldása?
Figyelt kérdés
charset be van állítva: $headers .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8\r\n";2016. aug. 1. 09:24
12/13 Drone007 válasza:
Sejtem mi a probléma, én is találkoztam vele anno, és szinte kivédhetetlen, mert gyakorlatilag a szerverbeállítások okozzák a random szóközök beszúrását html trtalomba a kiküldési procedúra során.
Azt javaslom felejtsd el a mail() függvény használatát, és helyette használd a phpMailer-t, ez meg fogja oldani nagyon sok gondodat.
13/13 anonim válasza:
Én is találkoztam vele korábban, profin megírt levélküldő programban. Annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy szóközöket tettem az érintett területre, amit ugye nem értelmezett egynél több szóközként a küldő.
Persze mindezt csak teszt után lehetett látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!