Hogyan tudnám megcsinálni, hogy a honlapomon lévő szöveges dolgokat ne tudják kijelölni és kimásolni?
Sehogy...
...ami felkerül a netre azt le is lehet szedni.
Esetleg megnehezítheted ha szöveget flashbe beágyazva rakod fel.
pl.: [link]
Már én is tapasztaltam, hogy meg lehet ilyet csinálni, hogy nem lehet kimásolni. Az első válaszolónak: és ezt pontosan hova is kell beírni, vagy bemásolni?
Köszönöm a válaszokat, még írhattok!
A javascriptes tiltások semmit nem érnek, böngészőben ki lehet kapcsolni (tiltani ) lehet a javascripteket. És akkor úgy jelenik meg a oldal mintha nem is lenne ott az a script.
Csak a mezei júzereket lehet ezzel kivédeni.
Aki kicsit is akarja az ha másnem hát feltesz itt egy kérdést, hogy hogyan tudná az xy oldalról lemetneni a szöveg és garantált, hogy megkapja a választ,.
egyedül flashben írt oldalról nem lehet szöveget másolni, de az már bonyolultabb dolog mint sima html.
Egyet értek a többivel, vannak azért bizonyos Scriptek amik az egyszerű emberek ellen jó
De csak annyi, aki kicsit is lopni akar megteheti
Viszont az utolsó hozzászollonak
Lehet optimalizálni egy flash honlapot ;)
íme
a google be beirod hogy kutyaszálló és harmadik helyre kidobja a hivatalos magyar honlapját a filmnek.
És csak ezután van a Filmkatalogus-é is.
Előttem írónak. Én voltam az előtted.
Hát leesett az állam... Én még ilyet nem láttam. Tudsz is erről valami konkrétat, vagy csak véletlen rátaláltál? Mármint a flash oldal optimalizálásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!