Legjobb ingyenes tárhelyszolgáltatók Magyarországon?
Egy fórumot szeretnék készíteni, és ha sikeres lesz, akkor a későbbiekben .hu -s domain névre elköltöztetni, de egyenlőre ingyenes tárhellyel és domainnel megoldva.
Köszönöm!
Ingyenes a [link] -> 500MByte tárhely, 25 MByte MySql tárhely, PHPMail(), FTP hozzáférés
[link] -> 200MByte tárhely, PHPMail(), FTP hozzáférés
Illetve a [link] -> 2000MByte tárhely, PHPMail(), FTP hozzáférés, 2db MySql felhasználó, 2 mail fiók, 2 db FTP fiók, reklámmentes, telepíthető fórum, blog és más weblap rendszerek mindez ingyen.
Én ezeket ismerem, jelenleg én a Hostingernél vagyok.
Mindnél lehetséges tárhely bővítés, reklámmentesség, és .hu domain is, utóbbinál sajnos .hu domaint nem tudsz rendelni, de más domain regisztrátoroknál tudsz.
Remélem tudtam segíteni.
Köszi!
A hostinger.hu-t ismerem, használtam is, mégpedig külső domainnel. Annyi volt a gond vele, hogy nem találtak rá a weboldalamra, mert nem jelent meg a google-n sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!