Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elfogyóban van a tárhelyem. A...

Elfogyóban van a tárhelyem. A képeket "kitehetem" valami ingyenes tárhelyre?

Figyelt kérdés
Privát honlapról van szó. A SEO nem szempont, de nem tudom melyik szolgáltató enged meg ilyesmit.

2016. júl. 25. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

http://osztott[pont]com

[pont] helyébe értelemszerűen . írandó

2016. júl. 25. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
2016. júl. 25. 14:15
 3/3 Lajos54 ***** válasza:

Milyen tárhelyed van? Ingyenes?

Ha igen, van egy áthidaló megoldás, ezt használtam régebben elég sokáig (igaz, én videóhoz, de az most nem lényeges).

Regisztrálj mégegy tárhelyet, aminek olyasféle nevet adj, hogy XY képei. Azon a tárhelyen is legyen egy index oldal, amiről bármelyik képet el lehet érni. Nem kell túlbonyolítani, egy egyszerű szöveges menü is elég hozzá, a képekre mutató linkekkel. Ez azért kell, mert az ingyenes tárhelyszolgáltatóknál általában kitétel, hogy csak olyat tárolhatsz ott, ami elérhető a fő vagy valamelyik oldalról.

Ezután a jelenlegi oldaladra az általad ismert elérési utat linkeled a megjelenítendő képekhez.

Arra számítsál, hogy minimálisan, de megnöveli a megjelenítési időt.

2016. júl. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!