Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem működik a css az...

Miért nem működik a css az atw.hu-n?

Figyelt kérdés

Szóval:

A pc-men minden szépen működik.

De az atw.hu meg nem tölti be a css-t,se pedig a képeket.

Gondolom az elérési útvonalat máshogy kell megadni.

Az oldal kihangsújozta,hogy így adjam meg az elérési utvonalakat:

" Oldaladon belül mindig relatív hivatkozásokat használj. Pl.: href="konyvtar/valami.html", ne pedig href=" [link] "

én a css nek ezt adtam:

style/xy.css

képeknek pedig így:

picture/xy.png

Gondolom csak nekem nem szembetűnő a hibás elérési útvonal.Mert ugyan úgy adtam meg az útvonalat,ahogyan kérte.Vagy tévedek?

2016. júl. 20. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
K
2016. júl. 20. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:

hát most ezt bocs,de nem fogtam fel.

egyébként ha atw-ről akarsz ilyesmit linkelni,akkor ne az azonosito.atw.hu/link-et használd,mert abban bennevan a reklámcsík is,és szétkúr mindent.

helyette használd a users.atw.hu/azonosito/link-et,így az eredeti fájlt kapod vissza.

2016. júl. 20. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:

- Létre is hoztad a style és picture mappákat és beletetted a hivatkozott fájlokat?

- A hivatkozó HTML a style és picture mappa mellett van?

2016. júl. 20. 09:38
 4/6 A kérdező kommentje:

1.Köszönöm a betűt

2.Megpróbálom.

3.Azért hülyének ne nézz,mert ha nem úgy lenne ahogyan leírtad,akkor a gépemen se működne.

2016. júl. 20. 18:17
 5/6 Drone007 ***** válasza:

Kedves roland,

a fejlesztői képességeid ismeretében (eddigi kérdéseidből ítélve) valószínű, hogy te rontottál el valamit, de sajnos ezt az oldal ismerete és a kód megvizsgálása nélkül még a Szentatya se fogja tudni megmondani.

Kérlek dobj egy linket az atw-s oldaladhoz, hogy meg tudjuk nézni a kódot.

2016. júl. 21. 09:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy én rontottam el,és rájöttem a hiba okára.
2016. júl. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!