Miért nem működik a css az atw.hu-n?
Szóval:
A pc-men minden szépen működik.
De az atw.hu meg nem tölti be a css-t,se pedig a képeket.
Gondolom az elérési útvonalat máshogy kell megadni.
Az oldal kihangsújozta,hogy így adjam meg az elérési utvonalakat:
" Oldaladon belül mindig relatív hivatkozásokat használj. Pl.: href="konyvtar/valami.html", ne pedig href=" [link] "
én a css nek ezt adtam:
style/xy.css
képeknek pedig így:
picture/xy.png
Gondolom csak nekem nem szembetűnő a hibás elérési útvonal.Mert ugyan úgy adtam meg az útvonalat,ahogyan kérte.Vagy tévedek?
hát most ezt bocs,de nem fogtam fel.
egyébként ha atw-ről akarsz ilyesmit linkelni,akkor ne az azonosito.atw.hu/link-et használd,mert abban bennevan a reklámcsík is,és szétkúr mindent.
helyette használd a users.atw.hu/azonosito/link-et,így az eredeti fájlt kapod vissza.
- Létre is hoztad a style és picture mappákat és beletetted a hivatkozott fájlokat?
- A hivatkozó HTML a style és picture mappa mellett van?
1.Köszönöm a betűt
2.Megpróbálom.
3.Azért hülyének ne nézz,mert ha nem úgy lenne ahogyan leírtad,akkor a gépemen se működne.
Kedves roland,
a fejlesztői képességeid ismeretében (eddigi kérdéseidből ítélve) valószínű, hogy te rontottál el valamit, de sajnos ezt az oldal ismerete és a kód megvizsgálása nélkül még a Szentatya se fogja tudni megmondani.
Kérlek dobj egy linket az atw-s oldaladhoz, hogy meg tudjuk nézni a kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!