Hogyan indítsak be programozási tudás nélkül ingyenesen egy weboldalt, ahol elhelyezhetek képeket, videókat, fórumot, szavazást esetleg élő chatet is és rendszeresen frissíthetem?
Figyelt kérdés
Tárhely legyen minél nagyobb és ingyenes :-)2016. júl. 9. 19:45
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
és a blog.hu vagy ez jobb nála?
2016. júl. 9. 20:10
3/6 anonim válasza:
Akkor már a blog.hu...
A hostinger.hu-t nagyon nagy ívben kerülném a helyedben.
Egy szó van rá: fos.
Ha tárhelyet szerzel, akkor egy wordpress telepítésével nem kell programozói tudás, de én azt ajánlom, hogy évi pár ezer forintot ne spórolj egy normális tárhelyre.
4/6 anonim válasza:
Ha esetleg úgy döntesz, hogy nem spórolsz évi pár ezer forintot egy tárhelyre, akkor írj rám és tudok segíteni, hogy ott mit kell csinálnod.
5/6 anonim válasza:
#4 Vagy milyen tuti lenne, ha lerínád itt, és akkor más már nem kérdezné meg. ;-)
6/6 anonim válasza:
#5 Azért nem írtam itt le, mert sok mindentől függhet, de a kedvedért sablonosan ennyi:
1. Regisztrálsz domain nevet, vagy ha van nem kell.
2. Valamelyik tárhely szolgáltatótól veszel tárhelyet, vagy vps-t veszel, de az már bonyolultabb.
3. Ha nem tudsz programozni, akkor feltelepítesz egy neked megfelelő rendszert pl. wordpress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!