Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Textarea admin menu hogyan?

Textarea admin menu hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy egy adott oldalon kellene beágyazni egy php fájlba tartalmat úgynevezett admin menüvel.

Annyit kellene hogy tudjak az adott részhez hozzáadni textarea-t és benne szöveget illetve tudjam szerkeszteni ezt a részt.

Nem csináltam még soha ilyesmit ezért kérném a segítségeteket hogy valami sql-es megoldást a kulcs vagy mi lenne az?

PHP-ra gondolok elsősorban

Köszönöm a segítséget

2016. jún. 7. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Meddig jutottál? Mi van meg?

G.

2016. jún. 7. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy egy változóban tárolnám el és azt íratnám ki csak azt nem tudom hogyan tudnám egy admin oldalról változtatni a változó értékét ugye
2016. jún. 7. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Adatbázisban tárolod az oldal tartalmát.

Lekéred, textarea -ba berakod, amire JS -el egy wysiwyg szerkesztőt.

Majd mikor elküldöd a formot "mented" akkor szépen frissíted az adatbázis tartalmát.

Kikerülheted az adatbázist, ha pl. fájlba mented.

Akkor kiolvasod a fájl tartalmát, majd mikor mented cseréled azt a módosított tartalommal.

Bár ha itt elakadsz, akkor inkább valami kész rendszert javasolnék.

Mert most még olyanokat mint SQL Injektálás, PHP XSS és hasonlók védelmét is át kéne rágnod...

2016. jún. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!