Béla Jelen kérdése:
Dropshippinges webshop motort, komolyat látott már valakit? Mármint olyat, amit használatba is lehet venni?
Figyelt kérdés
Dropshippinges Webshopot keresek! Olyat, ami/akik legalább 8-10 éve csinálják és a dropshipping modult legalább 4 éve élesben tesztelik, relatív nagy volumenben. Én nem találtam az országban jót, és a CMS shoppok kiegéssítő moduljaink funkcionalítása sem kielégítő.2016. jún. 3. 14:32
1/2 anonim válasza:
olyan amit letöltesz telepítesz és megy, olyan nincs, mert a nagy kerek nem biztosítanak hozzá háttért.
de pl. ilyen áruház a mall.hu és mint megtudtam sajnos a Media Markt webáruháza is. :-(
(Rendeltem tőlük terméket, és sajnos sok esetben csak akkor lesz szállítás, ha össze jön egy szállítmányra elegendő rendelés, ami akár hetek - hónapok is lehet, és csak ezután kerül beszállítótól megrendelésre, 3 hónapot várta mikor még mindig nem küldték tovább a rendelést, és lemondtam inkább róla..)
2/2 anonim válasza:
"Dropshippinges webshop motort"
Ilyen nem létezik.
A Dropshipping egy "szerződés" fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!