Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Képnézegető weblapra. Hogyan...

Képnézegető weblapra. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, hogy magán a honlapomon legyen a képnézegető, ne kelljen sehova átirányítani, hogy meg tudjam nézni. Egyébként fps-es weblapot készítek, az atw.hu-n web page makerrel.
2010. ápr. 10. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Jalbum

[link]

Készítsd el egypár nyilvánvaló lépéssel a galériát, ez fog készíteni neked html fájlokat és képeket, ezeket (az egész mappát amit készít) töltsd fel, és egy linket készíts az index.html-re.

2010. ápr. 10. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt a progit ismerem, de ez sztem olyan, hogy átirányítós. de lehet, hogy tévedek.
2010. ápr. 10. 21:22
 3/5 A kérdező kommentje:

"egy linket készíts az index.html-re."

Ezt kifejtenéd bővebben? Hova, hogyan meg ilyesmi?

2010. ápr. 10. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy egy link kell, még a saját oldaladon van, tehát nem irányít át. Most nincs feltéve, úgyhogy nem tudom a mappa nevét, amit készít. Illetve ezen programok nevében sem tudok nyilatkozni én jegyzettömbbel szoktam készíteni.

A lényeg, hogy csinálsz egy menüpontot, galéria néven, majd ezt a linket teszed rá: képgaléria_mappájának_a_neve/index.html

Ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor hagyj fel a honlapokkal, és tanulj.

Másik egyszerű megoldás, hogy egyesével beszúrod a képeket.

2010. ápr. 10. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy mit mondasz, csak valahogy nem tudom megérteni, hogy ha egy linket beszúrok az index.html fájlomba, akkor hogy fog az megjelenni az adott oldalamon? mind1, megpróbálom.
2010. ápr. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!