Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Veb szolgáltatót keresek,...

Messier 64 kérdése:

Veb szolgáltatót keresek, tudtok megfelelőt? Ezen feltételek mellet?

Figyelt kérdés
A domainem vége org, vagy com lessz. Partner közvetítő oldalt tervezek, adatlapokkal, fényképekkel. Ez gondolom foglal magd némi helyet. Fő szempont a bíztonság és a zavartalan működés. Fizető rész is lessz az oldalon ezért ez is szempont. Már csak azt szeretném ha az okdollal nőne az ár, és nem a plafonon kezdenénk, mondván 2év mulva úgy is ez kell magának.

2016. máj. 20. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
VPS
2016. máj. 20. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Meg ne pistikének add ki a melót, mert az ilyen szép tervekből emberes pénztemetők szoktak válni gyakran.
2016. máj. 20. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:

#2: nagyon igaz! Erre jó példa a randihely.hu

Hatalmas biztonsági hibák vannak benne...

2016. máj. 21. 08:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de még nem vagyok belbebb. A VPS ha jól láttam nem egy konkrét szolgáltató. Bocsi ki az a Pistike, és Tibor úr ha részletezné kit is kell elkerülnöm és mik az említett hiányosságok?
2016. máj. 21. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:

VPS -> egy szolgáltatási típus, egy nagyobb szerverből kapsz virtuálisan egy kisebb szeletkét.

Előnye a webtárhelyekkel szembe, hogy nincs szoftveres korlátozás, szinte bármit lehet rajta futtatni...

Hátránya, hogy ehhez is kell egy szakember aki azt kezeli, egy rendszergazda.

"Pistike" egy szleng, kifejezés arra, amikor hozzá nem értő személy, próbál okoslenni, és elvállalja, majd mivel hiányzik a tudás, szakmai háttér... előleggel eltűnik.

Rosszabb esetben add valamit, amihez utána ragaszkodsz, de több kárt okoz mint használ...

Más tömör szóval: kontár

Az említett oldalon az SQL injektálás

(lassan 1 éve már írtam az üzemeltetőnek de válaszra se méltatott):

[link] -n belépésnél megadod:

Felhasználónak: user' or 1='

Jelszónak pedig bármit: 123

Ezzel betudsz bármely felhasználó nevéve lépni, csak ki kell cserélned az user -t annak nevére.

pl. a legrégebbi taggal: Bogesz' or 1='

$user = "Bogesz' or 1='";

Ennek működése:

$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `user`='$user' AND `password`=MD5($pass)";

Ami behelyetesítve a fenti paraméterrel ezt adja:

SELECT * FROM `users` WHERE `user`='Bogesz' or 1='' AND `password`='FF123456...'

Azaz a feltétel: WHERE `user`='Bogesz' or ...

innentől bármi lehet, az már lényegtelen.

2016. máj. 21. 21:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem állítom, hogy értem, nem vagyok informatikus. Lássuk csak mit fogtam fel, Veszek egy domain nevet.Eddig ezt azért nem tettem mert úgy gondoltam a tárhelyel kell intézni. Majd keresek a kínálatból egy VPS rendszerü szolgáltatót és feltőltöm a kész honlapomat amit egy rendszergazda tart karban. Ma azért még van itt sötétség pl. a cégneves imail fiók kérdése. Úgy tudtam ezt is a tárhrly adja. A második eészből annyit értettem meg, hogy ezen az oldalon akkor jösz mész amkor akarsz, és ez a programozó sara nem a tárhelyé. Nagyából?
2016. máj. 21. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Kezdjük sorjába:

- Kell egy cég, amin keresztül ezt végzed (fizetős dolgok miatt szükséges lesz)

- Ennek a cégnek kell majd egy tárhely vagy VPS, funkciók függévényében.

- Ehhez a tárhelyhez/VPS -hez kell egy domain név.

(saját domain névre értelem szerűen saját végződésű email cím is állítható)

- Kell egy weboldal ami az előbb címen elérhető lesz, és az adott tárhelyen fog működni.

Amit írtam, igen, az a fejlesztők sara eredetileg, mert nem védték le, az meg az oldal tulajdonosé, hogy ~1 év alatt nem tett ellene semmit.

(talán akkor kapcsolna ha egy kis sql injektálással dobnánk az adatbázist)

2016. máj. 21. 23:02
 8/11 anonim válasza:
Igy van!
2016. máj. 23. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
az kemény Tibor :))
2016. máj. 24. 00:18
 10/11 Salamon Lajos2 válasza:
nekünk a CMS-TARHELY.HU -nál tökéletesen működik a webáruházunk, a telefont mindig felveszik és segítenek szinte bármiben, a fizetős oldalhoz nem árt az https / ssl is náluk a Let’s Encrypt ingyenes tanúsítványt kb 2 perc alatt telepítettem, egyébként ezek a web tanúsítványok elég borsosak árúak: [link]
2016. máj. 31. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!