Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress honlapkészítés...

Wordpress honlapkészítés segítség?

Figyelt kérdés
Ipage-en vettem egy domaint és tárhelyet, több elehtőséget is kiadott, hogy mivel szerkeszthetem Először a weeblyt választottam, mert az a legegyszerűbb, de sok funkciót nem tud, ezért áttérnék wordpressre. A baj az, hogy hiába állítok be valamit, pl. háttérszínt a wordpressen, egyszerűen nem változik át az oldal, ugyanaz marad, mint amit eddig csináltam weebly-vel. Gondoltam ezért, amit tit mond: [link] hogy a caching nincs kikapcsolva. Csakhogy ez egy régebbi videó, azóta frissült a wordpress és egy kicsit máshogy néz ki, nem találom sehol ezt a chachinges dolgot.. Hogyan tudnám a legújabb wordpressen kikapcsolni? Egyáltalán ez lehet a gond?
2016. máj. 20. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Cache plugin amiről a videóban beszélnek nincs alapból a Wordpress-ben (gondolom te nem telepítettél ilyesmit). Na már most jól értem, hogy a Wordpress admin felületére be tudsz lépni, de ha a főoldalt nyitod meg, akkor a Weebly-s oldal jön be?

Első körben azt kéne megpróbálni, hogy a Weeblyvel kreált oldalt eltávolítod, hogy ne zavarjon be. Belépsz a Weebly-be, megkeresed az oldaladat és rámész a 'Delete Site'-ra. Most nézd meg, hogy bejön e a Wordpress.

Ha hibaüzenetet kapnál, akkor FTP-vel vagy a szolgáltatód file managerével belépsz a tárhelyedre és elnavigálsz az oldalad mappájába (ez a public_html mappán belül lesz). Na, innen ki kéne törölni minden file-t, amit a Weebly telepített. Nem lesz egyszerű, mert már a Wordpress file-jai is itt vannak. Szóval a legtisztább megoldás az lenne, ha kiürítenéd a mappát teljesen és újratelepítenéd a Wordpress-t.

2016. máj. 22. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!