Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan szerezzek olvasókat?

Hogyan szerezzek olvasókat?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem a blogomat, tudom, elég szégyen, hogy ide teszek fel ilyen kérdést, de mégis hogyan szerezhetnék olvasókat? Nem szeretném, hogy a barátaim is lássák (vagyis olvassák) a blogomat, ezért kizárva az a lehetőség, hogy elküldjem nekik.
2016. máj. 20. 02:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
2016. máj. 20. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
A jó tartalom magától hozza a nézőket. Csinálsz neki egy fb oldalt és megosztod. Majd, ha mindenkinek tetszik, akkor osszák tovább.
2016. máj. 21. 11:25
 13/15 anonim válasza:

Miről szól a blogot?

Ha elmondod a nevet, én szívesen elolvasom :D

2016. jún. 14. 22:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát, konkrétan a személyes tapasztalataimról, az életemről
2016. jún. 18. 06:10
 15/15 anonim válasza:

Miért baj, ha valaki nem akarja, hogy a barátai elolvassák a blogját? Valahogy én sem örülnék, ha az ismerőseim vagy a testvéreim elolvassák az írásomat. Bármikor, amikor elkezdtem írni blogot vagy akármit, próbáltam titokban csinálni, de még úgy is féltem, hogy a nővérem meglátja vagy megtalálja valahogyan, mert amilyen szerencsétlen vagyok, képes lenne rá, és még arra is, hogy megtudja, hogy én vagyok az. Aztán meg egyszer elszólná magát és hallgathatnám, hogy minek írtam le azokat, amiket... Nem is nekik szánom az írásaimat.

Én például most írok egy blogot, amiben egy történetet osztok meg, habár olvasóim nekem sincsenek még, de inkább akkor várok, hátha egyszer rábukkan valaki az oldalra, minthogy megosszam Facebookon. Egyszerűen nem akarom, hogy az ottani ismerőseim lássák a blogot, mert nem nekik való a téma, és tudom, hogy mi lenne a véleményük, plusz nem is igazán érdekelné őket... Egyetlen barátomnak linkeltem be eddig, mert tudom, ő nem fog semmit sem mondani. Azt sem akarom, hogy a nővérem meglássa, mert már akkor is hallgathattam őt, amikor azt látta, hogy füzetbe írok. Ráadásul a téma miatt sem akarom, hogy beleolvasson. És nem azért, mert ellene lenne, hanem nem szereti, ha kimutatom, mit támogatok vagy mit nem. Márpedig a történetemben valami olyan van, amit sajnos sok ember nem tolerál...

Egyszer viszont majdnem lebuktam, mert csináltam egy Twittert, ahová kiírtam a linket is, mire nemsokkal utána ajánlott engem tesóm barátjának, aki persze "árulkodott", és a nővérem majdnem besértődött azon, hogy csinálni mertem egy új Twittert és még csak be sem jelöltem őt :D

2016. júl. 24. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!