Hogyan tudnék blogot készíteni?
Figyelt kérdés
Ami azt illeti már sokszor próbálkoztam a blogkészítéssel de nem sikerűl ha valaki tudna nekem egyet cscinálni akkor nagyon boldog lennék! Előre is köszönöm a válaszokat.2016. máj. 13. 07:26
1/11 anonim válasza:
Nem igazán van értelme a blognak ha nem te csinálod.
2/11 anonim válasza:
A technikai részével van problémád?
Blogot lehet készíteni mindennemű technikai tudás nélkül is, a legtöbb free blog-szolgáltató több tucat sablont biztosít, neked csak a tartalmat kell legyártanod.
3/11 anonim válasza:
ha még a szöveg szerkesztőt sem tudod rendesen használni akkor fölösleges ilyenen gondolkodnod .
4/11 anonim válasza:
[link] , 10 kattintásból kész a blog és az első bejegyzés.
5/11 A kérdező kommentje:
pont a bloggerrel van a gond mert tudod én szép blogot szeretnék, és ehez tudnomkéne kódolni ami valahogy sohase sikerül
2016. máj. 13. 14:11
6/11 anonim válasza:
szép bloghoz nem kell tudni kódolni, simán összekattingtagható a blogger felületén is.
ha ez se megy, és lusta vagy arra, hogy megtanuld, akkor hagyd a fenébe+
7/11 anonim válasza:
Nem kell tudnod kódolni hozzá, simán összekattintható. Ha olyan ínyecségekre van szükséged, amihez kell tudás, akkor sem egy ördöngősség utánanézni. Ha semmi nem megy, keress meg egy "blog design" csoportot FB-n és kérdezd meg őket, segítenek-e.
8/11 anonim válasza:
Bérelj domain nevet és tárhelyet, és telepíts fel rá egy wordpress-t. Arra már olyan sablont teszel, amilyet csak akarsz.
9/11 Siklósi Botond válasza:
Én a blog.hu oldalon kezdtem el írni és véleményem szerint egyszerű, kezelhető és könnyen tanulható oldal.
10/11 anonim válasza:
Akármennyire is trendibb a "külföldi nagyokat" szeretni, én is inkább a blog.hu-t preferálom. Egyszerű a használata, szerintem egész jól testreszabható, és alapjában is ízléses.
A HTML-t és CSS-t meg jó, ha ismeri az ember, tényleg hasznos, de nem feltétlenül szükséges.
De ha már blogger, neten ezernyi leírást lehet találni, hogy ott mit hogyan kell beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!