Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg lehet-e nézni valamilyen...

Meg lehet-e nézni valamilyen módon egy honlapon, hogy mikor lett módosítva egy terméknél egy bizonyos tulajdonság?

Figyelt kérdés

Sajnos nem maradt semmi nyoma, de határozottan emlékszem, hogy nem olyan anyagú terméket rendeltem meg, amit kaptam és a márka sem egyezik. A rendelés visszaigazolásában a lényeg vagyis a márka és az anyag nem szerepel. Utólag talán már nem is véletlenül. Az üzlet azzal védekezik, hogy egyedi kézzel készített termék esetén a "felirat" változhat. Nekik a gyártó, a márka egy felirat. Tehát azt is mondhatjuk, megtévesztettek. Semmiben sem hasonlít, ahhoz amit rendeltem.

Erős a gyanúm, hogy egy olcsóbb terméket kaptam. Köszönöm.

2016. máj. 10. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
nem, ezt csak ők tudják, akik az oldalt üzemeltetik.
2016. máj. 10. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Sőt, lehet hogy még ők sem.
2016. máj. 16. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!